Livets Goda presenterar Sveriges Bästa Restauranger – Stockholm, 2023/24

av Admin

Livets goda har nu presenterat den årliga och slutgiltiga presentationen av Sveriges Bästa Restauranger – Stockholm, 2023/24. En digital bild odyssé på 320 sidor. Samtidigt med detta utses som alltid Årets Vinbar.

LivetsGoda.se skriver; Provningsperioden har skett under hela 2023 och under januari 2024 och endast restauranger som betingat 95 poäng och mer listas. Totalt har dryga 50 restauranger i Stockholm haft besök av Livets Godas krogguide varav 24 har nått poänggränsen.

Livets Goda Sveriges Bästa Restauranger – Stockholm, 2023/24 kan du läsa online, eller ladda ner gratis HÄR
Naturligtvis finner ni som vanligt även denna utgåva på Readly HÄR

Foto: @Livets Goda

 

 

 

Sveriges Bästa Restauranger (SBR) är en rörlig “just nu”-lista och uppdateras regelbundet på LivetsGoda.se i samband med att nya restauranger provas och befintliga restauranger omprovas och erhåller färska poäng. SBR är på så sätt ständigt aktuell genom att nya restauranger kommer in på listan och befintliga kan åka ut

Påpekas bör att restaurang Aloë haft ett omstruktureringsarbete sent in i provningsperioden, och därmed har inte restaurangen fått besök av Livets Goda. Dock har Aloe tidigare belönats med topp poäng och vi har ansett
restaurangen som en av Stockholms allra bästa. Under provningsåret 2024 kommer Aloë självklart att få besök av Livets Goda.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...