Låt det mattsvarta skina i badrummet

av Admin

Alla förtjänar att göra verklighet av sitt drömbadrum. Då gäller det att sätta produkterna i fokus genom att låta badrumskranar och duschsystem skina. Med GROHE QuickFix mattsvarta kollektion­ – som både är stilren och lätt att installera – kan ditt badrum genomgå en liten förvandling som gör stor skillnad.

Små förändringar i hemmet kan få en enorm effekt. Att göra något åt en irriterande, droppande badrumskran behöver inte betyda tidskrävande renoveringar som kostar en förmögenhet. Det kan faktiskt innebära att bara byta ut något gammalt mot nytt. Det är det mattsvarta sortimentet från GROHE QuickFix ett starkt kvitto på.

När det kommer till enklare renoveringar finns det ofta en vilja att ta saker i egna händer. En undersökning från GROHE om kök och badrum visar att varannan svensk (48 procent) själv vill lösa problem med vatten och avlopp. Dessutom anser var fjärde person (23 procent) att de behärskar att byta en trasig blandare och en av fem (18 procent) kan byta en trasig diskho. Även om hjälp från kompetenta installatörer alltid är att rekommendera passar GROHE:s QuickFix-sortiment perfekt för den händige hemmafixaren.

Den mattsvarta kollektion från GROHE kommer med en minimalistisk design och en yta som är simpel att rengöra. Kollektionen innefattar patenterade installationslösningar som QuickGuide och QuickGlue samt inkluderar ett QuickTool vilket förenklar jobbet med att installera en tvättställsblandare*.

– Vårt QuickFix-sortiment är utvecklat för enkla installationer och passar personer som gärna vill göra arbetet på egen hand. När färger och finish kommer och går är mattsvart en trend som fortfarande håller i sig. Därför är det kul att kunna erbjuda en kollektion av hög kvalitet som med små medel kan skina i mångas badrum, säger Christina Holmberg, Leader, Marketing Sweden, LIXIL EMENA.

*För mer komplexa installationer rekommenderar GROHE att privatpersoner alltid tar hjälp av en professionell installatör. Till exempel i samband med nya VVS-installationer och byten av vatten- och värmesystem.

Om undersökningen
Undersökningen är genomförd av opinions- och marknadsundersökningsföretaget YouGov. Under perioden 17-20 December 2021 har sammanlagt 1005 intervjuer via internet genomförts med män och kvinnor 18+ år i Sverige.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...