Bygg ditt eget utekök med kändissnickaren Andreas Gamma och bidra till bröstcancerforskningen

av Admin

Efter förra årets slutsålda succé med egensnickrade kryssbord presenterar nu Hem & villamässan nästa DIY-projekt. Den här gången får besökarna chansen att bygga sitt eget utekök från virke till ett matlagningsredo utekök, tillsammans med kändissnickaren Andreas Gamma från kanal 5. Pengarna som genereras från uteköksbyggandet kommer oavkortat skänkas till Rosa Bandets Bröstcancerforskning.

I samarbete med HORNBACH och GRABBER har besökarna på Hem & Villamässan den 13–15 oktober chansen att bygga ett utekök. På plats finns Andreas Gramma, känd snickare från tv-programmet Bergs Drömkåk, som hjälper till med byggandet.

– Förra årets DIY-projekt, där besökarna fick snickra ihop ett eget kryssbord blev en succé. Aktiviteten sålde snabbt slut och var väldigt populär bland våra besökare. Vi är därför mycket glada att återigen arrangera en DIY-workshop med Andreas Gamma i spetsen, säger Anna Fjällström, projektledare för Hem & Villamässan.

Den som anmäler sig till workshoppen får allt material som behövs – virke skruvar samt disklåda, blandare och kopplingar från det kvalitativa varumärket STRAND. Uteköken levereras hem gratis av miljöbud för besökare som bor i Stockholmsområdet.

– Som den projektbyggmarknad HORNBACH är, så ser jag verkligen fram emot denna DIY-workshop. Vissa som anmält sig kanske först känner att de tagit sig lite vatten över huvudet, men så kommer det inte bli. Med Andreas Gammas vägledning kommer alla deltagande, både erfarna och oerfarna, att komma i mål med ett riktigt fint egenbyggt utekök. Man växter för varje projekt och efter genomförd workshop så kommer deltagarna garanterat ta sig an fler projekt framöver säger Andreas Larsson, marknadschef på HORBNBACH.

Att delta i workshopen kostar 1 295 kronor och det totala värdet är 5 700 kronor. Antalet platser är begränsade till 12 utekök per dag. Pengarna som genereras från uteköksbyggandet kommer oavkortat skänkas till Rosa Bandets Bröstcancerforskning För mer information och biljetter till workshoppen, besök www.hemochvilla.se.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...