Ta in solen i badrummet

av Admin

Sommaren närmar sig sitt slut och snart väntar de kalla och mörka vintermånaderna. Med GROHE Colors färgvarianter Cool Sunrise och Warm Sunset kan du förlänga sommaren och ta in solen i ditt badrum så att du kan njuta av den året runt.

För många är sommaren synonymt med ljus, värme och glädje. Nu kan du förlänga sommarkänslan genom att ta in solens nyanser i badrummet med produkter i färgvarianterna Cool Sunrise och Warm Sunset från GROHE Colors.

Föreställ dig att vakna till en soluppgång vid havet. Färgvarianten Cool Sunrise är inspirerad av just den känslan. Den kombinerar mjuka nyanser av gult och orange så att du känner ny energi varje morgon när du kommer in i badrummet. Om du vill skapa en atmosfär av lugn och välbefinnande i ditt badrum erbjuder Warm Sunset en mer avslappnad och rogivande atmosfär där du kan njuta av välbefinnande och egenvård. Denna färgvariant fångar solnedgångens varma och behagliga toner.

– Vi vill ge kunderna möjlighet att skapa en personlig och unik stämning i badrummet. Nu kan de ta in sommarsolen och bevara den härliga sommarstämningen även när sommaren är slut, säger Christina Holmberg, PR & Communications Manager på GROHE.

Från duschar till tillbehör

Oavsett om du vill ha en regndusch, en ny armatur eller nya tillbehör finns det i Cool Sunrise och Warm Sunset. GROHE Colors erbjuder bland annat Rainshower SmartActive 310 Cube takdusch i en borstad Warm Sunset-finish. Denna snygga dusch ger ditt badrum en touch av elegans och en lyxig duschupplevelse.

När det gäller tillbehör kan du bland annat välja pappershållaren Essentials i borstad Warm Sunset som kombinerar funktionalitet och estetik vilket kompletterar helhetsintrycket av badrummet. Med GROHE Colors färgnyanser Cool Sunrise och Warm Sunset förlänger du inte bara sommarens vackra nyanser i ditt badrum – du säkerställer även ett badrum av god kvalitet.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...