TECE lanserar e-handel för vvs-branschen

av Admin

Nu lanserar vvs- och badrumsleverantören TECE en e-handel för vvs-installatörer och återförsäljare.

– Det här är något som har efterfrågats av våra kunder och vi är glada att kunna presentera den nya plattformen. Den kommer göra det både smidigare och mer effektivt för yrkesverksamma inom vvs-branschen att göra sina inköp hos oss, säger Geir Herdlevær, Nordisk VD på TECE.

TECE har etablerat sig starkt på den svenska marknaden under de senaste 10 åren och har genom sin direktförsäljning snabbt blivit en utmanare inom branschen, som traditionellt präglas av grossistförsäljning. Den nya e-handelsplattformen kommer att öka tillgängligheten och göra inköpsprocessen för vvs-installatörer och återförsäljare ännu smidigare.

– Vår e-handelsplattform är skräddarsydd för återförsäljare och yrkesverksamma inom vvs-branschen. Här kan de enkelt bläddra och söka bland TECE:s omfattande sortiment av vvs-produkter och få detaljerade produktbeskrivningar, vilket gör det smidigt att hitta exakt vad de behöver.

Totalt kommer över 3000 olika produkter att presenteras på plattformen. Sortimentet inkluderar allt från inbyggnadsfixturer, wc-porslin, spolknappar och golvrännor, till avloppssystem, tappvatten- och värmesystem.

TECE:s e-handel innehåller en omfattande produktkatalog med detaljerade beskrivningar, monteringsanvisningar, produktdatablad, ama-texter och dokument för drift och skötsel. Priserna visas efter tillämpad avtalsrabatt, vilket skapar tydlighet och transparens. På plattformen kan kunden även skapa inköpslistor, som de enkelt kan skicka till sina egna kunder, med eller utan prisinformation.

TECE:s e-handel finns på shop.tece.se

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...