Studio Elfa kommer till Stockholm

av Admin

Förvaringsföretaget Elfa öppnar nu en helt ny inspirationsstudio i Bromma, en mötesplats där besökaren kan få designhjälp, tips och inspiration att planera sin förvaringslösning.

Sedan 2021 finns Studio Elfa i Malmö, en mötespunkt som har fungerat som en inspirationskälla och en plats att dela kunskap, kreativitet och förvaringsexpertis. När den nya inspirationsstudion öppnar den 7 mars i Bromma, breddar Elfa sitt erbjudande för hela Mälardalen och tillgängliggör planeringshjälp på ytterligare en fysisk plats.

Bakom satsningen med Studio Elfa ligger den framgångsrika planeringsservicen, en personlig och kostnadsfri tjänst där besökaren får hjälp att skapa förvaringslösningar för hemmet utifrån behov och önskemål. Utöver planeringstjänster erbjuder studion möjligheter att se och känna på hela Elfas sortiment, ta del av de bästa förvaringstipsen och hitta smarta tillbehör för existerande förvaringslösningar. Elfa erbjuder också hemleverans och montering vid behov.

– Vi är glada att nu kunna erbjuda Studio Elfas inspirerande miljö även i Stockholmsområdet. Sedan vår framgångsrika premiär i Malmö för tre år sen har vi sett ett ökat behov av ännu en fysisk studio där fler kan ta del av våra olika erbjudanden och produkter inom förvaring, säger Richard Gedda, VD, Elfa Sverige AB.

På plats i Studio Elfa Bromma får besökaren konkreta tips på hur man kan planera och utforma en yteffektiv och funktionell förvaring. Elfa hjälper dig bland annat att få ut det det mesta av dina garderober, designa en lyxig walk-in closet eller kanske skapa en funktionell tvättstuga. Inspirationsstudion visar upp förvaring för hemmets alla rum, och denna gång även med Elfas senaste produktserie Garage+. Det är en levande plats med hög kreativitet där idéer kring hur man skapar mer plats i hemmet till det som betyder något kan växa fram.

Studio Elfa öppnar den 7 mars på Ranhammarsvägen 20, nära Bromma Blocks.

För öppettider och bokning av planeringsmöte, vänligen läs mer på Studio Elfa besök vår studio eller möt oss online | Elfa.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...