Marbodal väljer Caesarstone till sitt 100-årskök

av Admin

Som en del i sitt hundraårsfirande har Marbodal skapat jubileumskök som ska symbolisera tidlös stil och kvalitet. Bänkskivan är en central del i köket där valet föll på en ljus kvartskomposityta från Caesarstone.  

Marbodal har tillverkat kvalitetskök i hundra år i sin fabrik i Tidaholm. För att skapa sitt jubileumskök gjordes en återblick i Marbodals historia samtidigt som dagens trender kring material och färger lyftes fram. Resultatet blev ett tidlöst kök med inspiration från 1920-talet i en ljust varmbeige ton med knoppar i svart gjutjärn. Som köksytor valdes Caesarstone 4230 Shitake som har vackert ljusbruna och grå färgtoner. Den påminner därmed om utseendet hos den kalksten som bryts lokalt utanför Tidaholm.

– Vi är enormt hedrade över att Marbodal valt Caesarstone som samarbetspartner för   dess hundraårskök, säger Magnus Bernehäll, vd för Caesarstone i Sverige. Med Caesarstones teknologi kan vi återskapa naturstenens känsla och samtidigt dra nytta av kvartskompositens alla fördelar.

Sedan 1987 har Caesarstone etablerat sig som en världsledande aktör inom kvartskompositytor. Företaget är internationellt känt för att erbjuda premiumprodukter inom kök- och badrumsytor. En stor del av sortimentet är tillverkat i kvartskomposit, men utbudet sträcker sig även till material som mineral, natursten och keramik.

För mer information besök: www.caesarstone.se

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...