Poly lanserar Studio-system för Zoom Rooms med konferensdator från HP

av Admin

Kommunikationsföretaget Poly har nu lanserat Poly Studio Systems för Zoom Rooms, tillsammans med hårdvara från HP. Poly Studio System innehåller prisvinnande videomötesprodukter, som alla är certifierade för Zoom Rooms, en mini-konferens-pc och den helt nya kontrollenheten Poly TC10.

 

Poly Studio Systems för Zoom Rooms är utvecklade för att ge en flexibilitet att utrusta Zoom-rum i varierande storlek med det operativsystem som föredras. System för små mötesrum har Poly Studio R30 medan system för mellanstora rum har Poly Studio USB och stora rum Poly Studio E70. Polys videobarer i Studio-serien är utrustade med avancerad AI, inklusive Poly DetectorAI-teknik som är designad för att skapa jämlika möten.

 

– Hybridarbete är här för att stanna och vi ser fram emot att stärka vår portfolio av Zoom Rooms-system som drivs av Poly och HP för att erbjuda sann mötesglädje. Tillsammans med Poly och HP kan vi erbjuda ett komplett paket av lösningar för Zoom Rooms, Zoom Phone och Zoom Meetings, och vi fortsätter på så sätt att skapa framtidens arbete, säger Cary Bran, global chef för Zoom Rooms på Zoom.

En helt ny möteskontroll

Tillsammans med Poly Studio Systems för Zoom Rooms lanserar Poly även den nya kontrollenheten Poly TC10 som är anpassad för både små och stora mötesrum. Kontrollen ger användarna flexibiliteten att använda enheten som en inbyggd Zoom Rooms-kontroll eller schemaläggningsskärm. Poly TC10 kommer även finnas tillgänglig att köpa separat som display för rumsplanering. Som möteskontoll kan TC10 även paras ihop med Poly Studio X-serien eller videokonferenssystemet G7500 för att styra den molnbaserade videoappen på Poly Video OS-system.

– Framtidens möten kommer att kräva innovativa lösningar som låter alla deltagare synas och höras på samma villkor. Det är därför Poly och HP samarbetar med Zoom för att skapa ett komplett ekosystem av Poly Studio Zoom Room Systems som är designade för jämlika möten, säger Andy Rhodes, chef över Hybrid Work Solutions & Peripherals på HP.

Poly erbjuder en bred portfölj av Zoom-certifierade enheter där Poly Edge E-serien är det senaste tillskottet. Oavsett varifrån, när eller hur mötesdeltagare väljer att arbeta ska de vara säkra på att höras och synas på lika villkor.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...