WICONA lanserar en intervjuserie som utforskar framtidens arkitektur

av Admin

WICONA, en stor global aktör som tillhandahåller aluminiumlösningar, är stolta över att presentera lanseringen av sin intervjuserie WICONA MEETS som kommer att utforska framtidens arkitektur. Under de senaste månaderna har WICONA-teamet rest runt i Europa och träffat världskända designers och arkitekter för att ta reda på mer om krafterna som omformar fältet – och hur morgondagens byggnader, interiörer och städer kommer att se ut.

https://www.wicona.com/sv/se/wicona-meets/ 

”Tanken med serien är att gå bort från den traditionella paneldebatten och att göra staden till en scen”, säger Hanna Bouveng, kommunikations- och innehållsansvarig på WICONA. ”Vi vill naturligtvis att avsnitten ska vara informativa, men målet är också att ställa de svåra frågorna, inspirera och väcka en debatt om möjligheterna med detta snabbt föränderliga område.”

Med accelererande hastighet håller arkitekturen på att bli ett tvärvetenskapligt utrymme där ingen definition kan innehålla dess växande komplexitet. De yrkesverksamma som bygger våra städer i dag måste balansera estetik med utmaningarna från bostads- och infrastrukturbehoven hos en snabbt växande stadsbefolkning. Samtidigt har den globala strävan att återställa jämvikten på vår planet tvingat fram en ny sväng för att bygga grönare, smartare och mer uppkopplade städer.

Det är utan tvekan stora utmaningar. Men ledande arkitekter måste börja att tänja på gränserna för design ännu mer, och skapa en verkligt inkluderande och samarbetade ny sektor. Det finns oändliga möjligheter att skapa ett nytt område för detta inom byggnadsmetoder, material och teknik.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...