Derome satsar och växlar upp i Anderstorp

av Admin

Butiksytan ökar med 800 kvadratmeter och gården med 3000 kvadratmeter – efter en gedigen ombyggnation är Deromes nya, stora anläggning i Anderstorp öppen. Ett viktigt kliv i den pågående expansionen i Småland.

Den 8 november öppnade Derome upp sin nya anläggning i Anderstorp. För kunderna väntar 4000 kvadratmeter med bygg- och industrimaterial och ett utökat sortiment med omkring 15 000 lagerlagda artiklar.

– Nu satsar vi rejält, förenklar för kunderna och erbjuder en helhetslösning med både industri och bygg. Tidigare har vi haft bygg här i Anderstorp och industri i Gislaved, två mil bort, berättar Anna Munkstierna, platschef Anderstorp.

Gislaved och Anderstorp slås ihop
Sammanslagningen med Gislaved fortsätter och sommaren 2022 är tanken att hela verksamheten är överflyttad.

– Redan nu har vi anställt två ytterligare medarbetare, säger Anna Munkstierna.
Tillsammans har teamet haft bråda tider att få upp det större sortimentet och växla upp ytan så pass mycket.

– Vi vill vara nummer ett på orten och samla allt på ett ställe. Det har varit efterfrågat. Vi har fått jättepositiv feedback sedan öppning – det är en ljus och fräsch lokal, med högt i tak och smidig logistik, det är redan väldigt uppskattat bland kunderna säger Anna Munkstierna.

Satsar långsiktigt i Småland
Med utbyggnaden i Anderstorp tar familjeföretaget Derome ytterligare ett steg mot att bli den starka aktör i Småland som företaget har som mål och ambition.

– Vi har och kommer jobba offensivt i Småland för att ständigt utvecklas tillsammans med kunder och leverantörer. Anderstorp blir en viktig del i denna satsning. Vårt mål är att underlätta vardagen för kunderna och nu blir vi en komplett helhetsleverantör för regionen säger Johan Winroth, vd Derome Bygg & Industri.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...