Ramirent förlänger samarbetet med Veidekke

av Admin

Ramirent förlänger sitt samarbetsavtal med Veidekke och blir en av två huvudleverantörer av maskiner och utrustning i ytterligare minst tre år. Det nya avtalet började gälla 1 oktober.

Sedan 2018 har Ramirent varit leverantör av hyrmaskiner till entreprenadföretaget Veidekke, ett samarbete som nu alltså förlängs med tre år och option på ytterligare två.

– Veidekke är en av våra absolut största kunder, som vi är mycket glada och stolta över att få fortsätta att vara en viktig samarbetspartner till, säger Lars Ölvestål, KAM-ansvarig på Ramirent.

Under avtalsperioden kommer Ramirent, tillsammans med Veidekke, att utveckla arbetet inom områden som digitalisering, arbetsmiljö, hållbarhet och säkerhet. Utöver att Veidekke får tillgång till Ramirents hela utbud av hyrmaskiner, liftar, bodar och annan byggutrusning från kundcenter i hela landet, ingår även Ramirents stora utbud av utbildningar, rådgivning och tjänster som effektiviserar byggarbetsplatserna.

– Ramirents roll som huvudleverantör ligger helt i linje med vår strategi att leverera mer än maskiner. Med en bred maskinpark, ett stort tjänsteutbud och välutvecklade säkerhetsrutiner, har vi en gedigen kompetens när det gäller att hitta de mest effektiva, hållbara och säkra lösningarna för våra kunder. Vi ser fram emot att tillsammans med Veidekke jobba för mer säkra och i alla delar mer hållbara arbetsplatser, säger Lars Ölvestål.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...