LÅT GLAS-SKJUTDÖRRAR SLÄPPA IN LJUSET

av Admin

Montera in skjutdörrar hemma, som matchar fönsterna

Skjutdörrar i glas ger dig gott om möjligheter till att skapa snygga och smidiga kombinationer ihop med befintliga fönster, såväl i färg som stil. På vis ger du hela hemmet en enhetlighet oberoende av det är traditionell eller modern stil som tilltalar dig bäst. Skjutdörrarna kräver inte heller mycket utrymme och de passar väldigt bra till balkonger och mindre altaner, där man behöver tänka extra mycket på att utrymmet används på det mest optimala sättet.

Artikeln är i samarbete med Velfac

Få det mer ljust och luftigt i vardagen

Med skjutbara fönsterdörrar skapar du mer rymd och ljus hemmavid. Du får mer energi från dagens början till slut och utsikten genom glasdörrarna kan ytterligare bidra till en positiv upplevelse dagen igen, året om.

Rör dig lättare hemma

Samtidigt bidrar du till att göra bostaden friare att röra sig i och disponera mer fritt. Lösningen gör att du rör dig mer ledigt mellan inomhus och utomhus oavsett ifall du ofta och gärna tar dig mellan köp och altan, mellan vardagsrum och trädgård eller mellan kök och trädgård. Med andra ord handlar skjutdörrar i glas inte bara om att riva en väg och sätta upp fler och större fönster och dörrar – det främst om att släppa in mer ljus och lättare röra sig över sina domäner.

Skapa större rum genom att koppla samman rum

Det handlar också om att koppla ihop det inre och yttre rummet; balkongen blir en del av sovrummet, altanen en del av vardagsrummet. Skjutdörrar till altan m.m. bidrar på så vis att skapa större rum och friare ytor. Ett mörkt och lite murrigt hus kan få in ljus, smidigare tillgång till trädgården, havet, ängen, staden, skogen etc. och skapa känslan av mer rymd, genom att riva en vägg och montera skjutdörrar och fönster.

Bild 1: Altandörr ut mot havet

Inne och ute blir une… ite? Inte?

Få till den där utekänslan inne! Eller inomhuskänslan ute. Eller både och. Och vet du inte så föreställ dig känslan av att t.ex. sitta i vardagsrummets sköna soffa men ha närkontakt med växtligheten på altanen. Eller tänk dig sommarens bistrobjudning i köket med fri vy och passage till trädgården.

Spelar alltså ingen roll om det är en terrass, altan eller balkong du har att jobba med – skjutdörrar kan nämligen måttbeställas hos t.ex. VELFAC för att passa in perfekt hemma hos just dig. Så att även du kan få in lite natur, luft och ljus i hemmet eller expandera ditt vardagsrum, sovrum, eller kök ut i det sköna. Det blir nya sätt att använda hem och trädgård, altan eller terrass. En ny, ljusare och öppnare vardag att trivas i året om.​

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...