Derome och Serneke utmanar tillsammans

av Admin

Nu står det klart att Derome och Serneke tecknat ett ramavtal som omfattar Deromes helhetserbjudande av byggmaterial, järnvaror och bygglogistik – ett avtal som sträcker sig över två år med option på ytterligare ett år.

Bild: Ramavtal tecknas mellan Derome och Serneke. På bild: Jesper Hartelius inköpschef Serneke, Daniel Gudmundsson, inköpsstrateg Serneke, Peter Gustafsson, försäljningschef Derome, Markus Persson, avtalsansvarig Derome

– Vi är fantastiskt nöjda och ser stor potential i detta samarbete. Serneke är en kund som drivs av liknande värden med fokus på drivkraft och enkelhet. De har haft en imponerande tillväxt och det känns riktigt bra att vi i ännu högre grad kan vara med och förenkla och effektivisera med vårt helhetserbjudande samt våra tjänster säger Peter Gustafsson, försäljningschef inom Derome.

Skräddarsydd potential
Avtalet gäller i alla Deromes befintliga regioner och omfattar alltså hela erbjudandet från maskinuthyrning till materialförsörjning och bygglogistik.

– Vi har byggt upp ett förtroende hos Serneke som ser ett stort mervärde i att vi kan erbjuda marknadens bredaste verktygslåda. Att vi dessutom satsar stort på våra egna fossilfria transporter och finns nära i de regioner vi är aktiva ger oss utmärkta möjligheter att kunna skräddarsy leveransflöden och erbjuda en hög flexibilitet.

Fokus på ökad effektivitet
Serneke är idag en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling.

– Vi gläds åt att vi nu formaliserar och fördjupar samarbetet med Derome. Avtalsdiskussionerna har präglats av öppenhet och engagemang, vilket jag tycker borgar för en god samverkan framåt. Detta avtal är helt i linje med vår inköpsstrategi och vi ser fram emot ett fortsatt gynnsamt samarbete i många år framöver, säger Jesper Hartelius, inköpschef Serneke.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...