Beslag Design förstärker med ny försäljningschef

av Admin

Med ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer har familjebolaget Beslag Design blivit svensk marknadsledare. Nu ska det skånska bolaget ta nya geografiska marknader.

Beslag Design välkomnar Mattias Gunnarsson som ny försäljningschef. Mattias har en bred och lång erfarenhet inom branschen liksom inom försäljning och ledarskap. Han kommer närmast från rollen som försäljningschef på Alape. I rollen som försäljningschef på Beslag Design kommer Mattias ha totalansvaret för försäljningen.

Idag står Sverige för ungefär tre fjärdedelar av Beslag Designs omsättning. Den näst största marknaden är Norge där bolaget idag har tre säljare. Men på de flesta andra marknader finns inte bolaget alls eller har bara ”börjat skrapa på ytan”. Potentialen är stor utanför Sverige och Norge och det blir nu en av Mattias utmaningar – att ta nästa steg i att stärka Beslag Designs position och ta nya geografiska marknader.

”Mattias passar med sitt säljfokus och branscherfarenhet perfekt in i rollen som försäljningschef på Beslag Design och den tillväxtresa vi är mitt i. Jag är mycket glad att kunna välkomna honom till oss och ser fram emot att arbeta tillsammans med Mattias”, säger Pär Winberg, VD på Beslag Design.

”Är oerhört glad och motiverad över att få chansen att vara med på resan att ta Beslag Design till nästa nivå. Vill passa på att tacka Pär och övriga i styrelsen för förtroendet. Jag ser väldigt mycket fram emot att så snart som möjligt träffa kunder/partners/ leverantörer och alla andra som bidrar till Beslag Designs framgång”, berättar Mattias Gunnarsson, ny försäljningschef på Beslag Design.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...