Lambertsson förstärker i norr – rekryterar ny chef till Luleå

av Admin

Lambertsson förstärker organisationen i Luleå och rekryterar Andreas Fredriksson som ny depåchef. Han har lång erfarenhet av försäljning och uthyrning med hög servicenivå och ser fram emot uppdraget längs den expansiva Norrlandskusten.

– Det ska bli väldigt spännande att möta medarbetarna och att få vara med och stärka Lambertssons position i norr, säger Andreas Fredriksson.

Lambertssons depå i Luleå, med åtta anställda, ligger mitt i det område där stora investeringar i industriprojekt sker just nu. Störst är H2 Green Steels storskaliga satsning på en anläggning för fossilfri ståltillverkning i Norra Svartbyn utanför Boden där Lambertsson tagit hem ett omfattande uppdrag.

Andreas Fredriksson kommer närmast från Ramirent där han också haft en chefsroll. Han är utbildad elektriker, och gick vidare till försäljnings- och uthyrningsbranschen där hans engagemang för toppservice till kunder satt avtryck.

– Andreas är den tunga spelare vi behöver just nu, säger Björn Fredriksson, chef för Lambertssons Region Nord som sträcker sig ända från Gävle till Kiruna och Gällivare. Han är strukturerad och har ett imponerande nätverk som vi kommer att ha stor nytta av.

Andreas Fredriksson har sina rötter i Luleå där han bor med sin familj. Han tillträder sin nya chefsroll under mars och har målet klart:

– Jag ska ge allt för att Lambertsson ska få en riktig skjuts i norr!

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...