Värtahamnen blir Hjärtahamnen när nytt ljusprogram invigs

av Admin

Fredagen den 14 december lyser vi upp Värtahamnen med kärlek och framtidshopp. På åtta master i och runt Värtahamnen kommer vår kärlek till området och vår framtidsvision att manifesteras. Vårens omtalade ljusinstallation, pusshållplatsen, tas vidare upp i luften för att fler ska kunna ta del av våra kärleksfulla budskap. 

– Vi vill sprida lite värme och omtanke så här i den mörka årstiden och samtidigt förmedla några av de värden vi arbetar för när vi utvecklar stadsdelen Värtahamnen, säger Kristina Alvendal från Stadsutvecklarna i Värtahamnen.

– Värtahamnen ska utvecklas till en busig stadsdel där bostäder, kontor och aktiviteter integreras i de gamla hamnmiljöerna. Här kommer människor att bo och arbeta, men även älska och njuta av sjöutsikten säger Kristina Alvendal.

– Värtahamnen kommer att bli en stadsdel med det där ”lilla extra”. Vi har ett unikt läge, en stark laguppställning av fastighetsägare och är inte rädda för att pröva nya inslag som skänker värden till både dagens och framtidens Värtahamnen, avslutar Kristina Alvendal.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...