Tillfällen när du behöver professionell städhjälp

av Admin

De flesta av oss sköter den vanliga vardagsstädningen i hemmet själva, men det finns tillfällen när det kan vara befogat att anlita hjälp. Vi ger dig tips för att styra upp din städning och även förslag på när du har mycket att tjäna på att ta hjälp

Artikeln är i samarbete med creativlokalvård

Kommit efter med städningen, ta hjälp

Det finns många anledningar till att ha kommit efter med städningen, och ibland kan uppgiften kännas övermäktig. Du kanske har haft en stor fest hemma, eller har barnen tagit det mesta av tiden så du helt enkelt hamnat rejält efter. när.

Då kan det vara bra att ta hjälp av proffs, de är glada att hjälpa till och du behöver inte svara för varför det har blivit som det har blivit. På Creativ lokalvård, en städfirma i Jönköping uppger de att det är vanligt att de får gå in och göra en storstädning/ sanering. Vi anser inte att det är något konstigt utan vår personal är glada att kunna hjälpa till kunderna att ta tag i problemet så att kunden kan se framåt.

Boosta den egna städningen

Även om du själv lyckas hålla efter hemma ganska bra kan det vara härligt att få hjälp utifrån då och då. Om inte annat för att få det lite extra rent och även få det städat i de där delarna som du själv aldrig ids ta tag i. Genom att få en boost i städningen kan du själv tycka att det är lite roligare att hålla efter sedan.

Dela upp hemmet i delar

Ett sätt att inte missa någon del av hemmet är att dela upp det i mindre delar, ett rum i taget, en vägg i taget och ett hörn i taget. Tänk på att städa uppifrån och ner, på så vis skräpar du inte ner golvet och fönsterbrädor som du redan har städat av. Genom att göra som proffsen och dela upp städningen får du delmål att nå och du kan lätt återuppta städningen där du slutade om du blir avbruten.

Har du familj bör alla vara en del av städningen. Kanske ska man göra det till en aktivitet vid något tillfälle i veckan för att göra det lite roligare. Spela hög musik när ni städar och avsluta med någon belöning som hämtmat eller nypoppade popcorn.

Byggstäd och flyttstäd gör proffsen bäst

Ibland sker det större saker i livet, då kan det vara skönt att ta hjälp av de som har erfarenhet och kanske även saknar en känslomässig koppling.

När du ska flytta behövs det städas inför visningar och senare även flyttstäd. Att hålla på med det gamla hemmet när det enda du vill är att sätta igång med nya hemmet är trist, att då ta hjälp för att få det överstökat lättar stressen enormt.

Renoveringar och ombyggnationer ställer ofta till det rejält hemma, hur mycket du än tätar, plastar och täcker över möbler och hem kommer det att bli dammigt och skitigt i övriga hemmet. Efter att ha lagt ut pengar och energi på alla besut som en uppgradering av hemmet innebär är det sista du vill göra att städa av alla rester efter bygget. Tänk att komma hem till ditt hem uppgraderat, avtäckt och nystädat hem!

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...