Se nya Soter på Nordbygg, det smarta systemet för säkert takarbete från SFS

av Admin

Det nyligen lanserade fallhindrande system Soter från SFS visas i företagets monter på Nordbygg. Soter kan enkelt monteras vid såväl nybyggnation som på befintliga tak utan stora ingrepp. SFS erbjuder också skräddarsydd installationsutrustning för de som ska montera det fallhindrande systemet. 

I systemet som nu visas på mässan Nordbygg ingår bland annat stötdämpande stolpar, fästen, hörnpassage, vajerfästen och löpskor. De stötdämpande stolparna monteras direkt på den yttre taktäckningen och stolparna ser till att sprida ut och dämpa belastningen vid ett eventuellt fall. Lösningen skyddar både de som är kopplade till systemet och taket där stolparna är monterade.

– Kom förbi vår monter på Nordbygg så visar vi systemet som skyddar de som ska arbeta på tak redan när de klättrar upp för stegen till taket, säger Fredrik Malmberg, kommunikation- och varumärkesansvarig på SFS i Strängnäs.

Fredrik Malmberg fortsätter:
– Vår styrka är dessutom att vi kan förse de som monterar Soter på tak med allt från infästningsmaterial, vindlastberäkningar till infästningsplaner, där är vi unika på marknaden.
Soter är tillverkat i höggradigt rostfritt stål och uppfyller BS EN 795:2013. Därmed tillåts fler personer att vara inkopplade i systemet samtidigt.

 

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...