Diös välkomnar Hudkliniken Norr och Salong Mooi till nya lokaler i centrala Umeå

av Admin

Nu är det klart att Hudkliniken Norr tar plats i nya, större ytor i fastighetsägaren Diös lokaler på Västra Esplanaden i centrala Umeå. I direkt anslutning flyttar Salong Mooi in i Hudkliniken Norrs tidigare lokaler på Storgatan och blir därmed ny hyresgäst till Diös. Båda salongerna planerar för nyöppning i augusti. 

–Vi är så glada över att erbjuda både Hudkliniken Norr och Salong Mooi strategiska och ändamålsenliga lokaler. Drivna entreprenörer skapar förutsättningar för utveckling inom både branschen och Umeå som stad. Nu önskar vi Hudkliniken Norr och Salong Mooi ett varmt lycka till, säger Maria Kolterud, uthyrare, Diös.

– Det känns fantastiskt att flytta in i nya, större lokaler och genom det kunna ta nästa steg i utvecklingen av Hudkliniken Norr. Vi är glada över samarbetet med Diös som möjliggör för oss att utvecklas och stärka vår position här i Umeå, säger Alina Lind, ägare, Hudkliniken Norr.

– När jag fick höra att lokalerna på Storgatan skulle bli lediga kände jag direkt att de skulle passa perfekt. Vi kommer att sätta vår egen prägel i de redan ljusa och fräscha lokalerna och ser fram emot öppning i början av augusti, säger Elin Hendriks, ägare, Salong Mooi. ​

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...