Detaljerna från Beslag Design som får köket att kännas komplett

av Admin

Snygg design och rätt belysning är två viktiga komponenter för att du ska få ett kök som du trivs med under väldigt lång tid. Förutom bra utformning som gör att arbetet i köket kan flyta på smidigt så kan du underlätta ytterligare med greppvänliga handtag och belysning som skapar den rätta känslan.

Här kompletterar Beslag Designs produkter det platsbyggda träköket i Lergökens showroom. De svarta detaljerna från Beslag Designs serie Arpa och belysningen i form av infällda LED-profiler och LED-strips blir pricken över i:et och detaljerna som gör helheten.

Arpa finns som T-knopp med och utan bricka samt handtag i tre längder med eller utan bricka i tre olika utföranden; rostfri look, borstad mässing och borstad svart. Beslag Design har dessutom belysningslösningar som mjukar upp eller stramar till, sticker ut eller smälter in. För mer inspiration se https://www.beslagdesign.se/sv/inspiration/2022/10/14/det-eleganta-trakoket-i-angelholm.

I Pretopias bildbank hittar du högupplösta bilder på Beslag Designs produkter. Som redaktionsanställd eller frilansare kan du skapa ett kostnadsfritt konto och få tillgång till alla bilder, klicka här för att komma till bildbanken!

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...