Bygglet har rekryterat ny VD

av Admin

Bygglet har rekryterat Hanna Konyi som ny VD och hon kommer tillträda sin roll i januari 2018. Hanna kommer närmast från en tjänst på MktMedia som VD vilka har stora likheter med Bygglet gällande målgrupp och tjänster.

Bygglet har varit verksamma sedan 2011 och erbjuder ett webbaserat system för projekthantering speciellt utvecklat för byggbranschen och automatiserar enkelt hela flödet från offert till faktura.

På fyra år har Bygglet gått från 3 till 31 anställda och fått utmärkelsen Deloitte Sweden Technology Fast 50 2016 samt blivit Gasellföretag 2016 och 2017. Företaget växer och det finns inga tecken på att sänka tempot. Bygglet har sitt huvudkontor i Göteborg samt ytterligare ett kontor i Stockholm.

– Vi välkomnar Hanna Konyi som ny VD på Bygglet. Med sin erfarenhet av att driva företag i stark tillväxt blir Hanna en viktig del i Bygglets fortsatta utveckling, säger Jonas Wånggren fd VD på Bygglet.

Bygglet vidareutvecklas ständigt efter kundernas önskemål och Jonas kommer jobba vidare i företaget som produktägare av systemet.

– Vi ska fortsätta att utveckla verksamheten för att möta våra kunders behov och nu har vi en spännande tid framför oss med den nya plattformen Bygglet 2.0, säger Hanna Konyi.

Hanna tillträder som ny VD i januari 2018.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...