24Storage fortsätter expansionen

av Admin

24Storage har under de senaste månaderna öppnat två nya anläggningar i Stockholm, Alvik och Tumba, och etablerar nu ett flertal till under 2019. 

Under hösten tillkännagav bolaget avsikten att öppna tre nya anläggningar inom kort. Två av dessa, Alvik och Tumba, som redan då var under byggnation har nu öppnat. Anläggningarna är utrustade med den senaste tekniken och designen för att skapa nästa generations kundupplevelse på förrådsanläggningar. Till exempel en ”self service kiosk” där besökarna kan köpa flyttmaterial eller koppla upp ett videosamtal direkt med kundservice.

— Våra nya anläggningar i Stockholm har varit en stor framgång. Vi finns nu på fler ställen med vår service och har samtidigt uppdaterat kundupplevelsen i både koncept och teknik. Vi har snabbt fått kundernas uppmärksamhet och feedback, vilket visar tydligt att det finns ett behov och en underliggande efterfrågan i de områden där vi öppnat, säger nytillträdde VD:n Fredrik Sandelin.

Tillväxten sedan bolagets övertecknade nyemission hösten 2018 fortsätter. Med både stark finansiering och efterfrågan expanderar bolaget ytterligare genom att öppna anläggningar i Hyllie i Malmö, Borås och Vallentuna under 2019. Den nya anläggningen i Malmö öppnar redan på vårkanten.

— Vi ser med stor tillförsikt fram emot 2019 och våra planerade öppningar. Det är tydligt att vi bidrar positivt till de områden där vi öppnar genom både en uppskattad produkt och ytterligare samhällsservice, säger Fredrik Sandelin.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...