Poly Studio X-serien blir de första Androidbaserade videoenheterna med certifiering för Google Meet

av Admin

Kommunikationsföretaget Poly offentliggör att deras videohögtalarfamilj Studio X kommer bli de första Androidbaserade videoenheterna någonsin att få certifiering för Google Meet. Studio X-serien ansluter därmed till Polys växande skara av enheter som är certifierade för Google Meet, Google Voice och Chrome OS, för att användare ska kunna synas och höras på bästa sätt i varje möte.

Hela Poly Studio X-serien, med Studio X30, Studio X50, Studio X70 och kontrollenheten TC8 (en intuitiv högupplöst åttatumspekskärm som gör att Google Meet-kunder enkelt kan ansluta till möten) kommer bli de första Android-baserade enheterna någonsin att ge en förstahandsintegrerad upplevelse av Google Meet och ge en effektiv, syftesbyggd upplevelse oavsett mötesrum.

Alla kamerahögtalare i Poly Studio X-serien har smart video i tv-produktionskvalitet för alla typer av mötesrum med innovativa funktioner som:

 • Poly DirectorAI – Smart kamerateknik som använder artificiell intelligens och maskininlärning för att i realtid producera automatiska övergångar, inramning och talarspårning.
 • Ljudinnovationer som NoiceBlockAI och Acoustic Fence-teknologier som blockerar oönskat bakgrundsljud.
 • People framing: En Poly DirectionAI-funktion som ger en närbild av varje mötesdeltagare. Poly är den enda partnern som tillhandahåller inramning av deltagarna med avancerade AI-funktioner för Google Meet (tillgänglig på Studio X70).

– Polys innovation i alla sina proffsklassljud- och -videolösningar är den ultimata komponenten för en konsekvent utmärkt mötesupplevelse. Det är därför vi valt att samarbeta med Poly som den första Androidbaserade videoenheten som certifieras för Google Meet. Tillsammans är vi fast beslutna om att utrusta dagens hybridarbetare med teknik som tar möten till nästa nivå, säger David Citron, chef för Google Meet and Voice.

– Poly och Google Workspace firar den här milstolpen, att tillhandahålla en intuitiv och kraftfull videokonferenslösning i företagsklass till Google Meet-kunder. Vi delar en gemensam vision om att tillhandahålla entusiasmerande och jämlika mötesupplevelser för alla deltagare genom att omdana framtidens möten och den hybrida samarbetsupplevelsen, säger Chris Moss, Head of Product och Portfolio Management på Poly.

Poly Studio X-serien tillhandahåller den första omfattande rumslösningen i sitt slag för Google Meet-rum i alla storlekar (Studio X30 för små rum, Studio X50 för mellanstora rum och Studio X70 för stora rum) och är utrustad med:

 • Full HD-video med Poly DirectorAI, smarta kameraupplevelser
 • Ljud som fyller ett helt rum, med kristallklar ljudupptagning från mikrofonerna
 • Poly USB Device Mode för flexibilitet på flera plattformar
 • Stöd för dubbla skärmar (X50 och X70) för att se både personer och innehåll i helskärm.
 • Gå med i mötet genom ett klick med TC8-displayen
 • Hantering i Poly Lens och Google Workspace
 • Operativsystem med hög säkerhet, säker uppdateringsdistribution och sårbarhetstestning av tredje part

Enligt en ny rapport från Frost & Sullivan är de största problemen när det kommer till hybridarbetets framtid bristen på jämlikhet i möten, bristen på rätt teknik och distraktioner i hemmet. Polys portfölj av ljud- och videoutrustningar av proffskvalitet är designad för att eliminera störande bakgrundsljud och möjliggöra jämlika möten.

Poly erbjuder ett brett utbud av Google Cloud-certifierade lösningar som ger användarna flexibilitet och valmöjligheter, oavsett plats och arbetssätt:

 • Google Meet: Videobaren Poly Studio USB, den personliga webbkameran Poly Studio P5, headseten i Voyager-serien och högtalartelefonerna Poly Sync är en del av den växande listan av samarbetsenheter som är certifierade för Google Meet.
 • Google Voice: Poly erbjuder en lång rad enheter som är certifierade för Google Voice och är stolta över att vara exklusiv tillverkare av bordstelefoner som är certifierad för att arbeta med Google Voice. Polys Google Voice-portfölj inkluderar även headset, högtalartelefoner och webbkameran Poly studio P5.
 • Chrome OS: Polys enheter som är certifierade för att fungera med Chromebook inkluderar headset från serierna Blackwire, Encore Pro och Savi. Även videokonferensutrustning som Poly Studio P15 för fokusrum eller personliga arbetsytor är certifierad för Chromebook.

Alla Poly-enheter som är certifierade för Google Meet och Google Voice stöds av Poly Lens-appen på PC och Mac. Appen gör att IT-ansvariga kan felsöka, skicka programuppdateringar och fjärrhantera enheter. Stöd för Poly Lens-appen kommer att finnas tillgängligt för ChromeOS-enheter under andra kvartalet 2023.

Poly Studio X-serien som är certifierad med Google Meet kommer vara tillgänglig globalt i januari 2023. Resterande certifierade enheter som listats ovan finns tillgängliga nu.

För mer information om Polys enheter certifierade för Google Meet, Google Voice och Chromebooks, besök: Poly Solutions for Google.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...