Ge ditt badrum en känsla av ny design med små medel

av Admin

Alla har vi väl varit där vid något tillfälle, när man bara tröttnar på sin inredning och önskan om att köpa nytt och/eller renovera sitt hem blir mer påtaglig, men kostnaderna göra att prioriteringen på detta sjunker drastiskt till botten av ”att göra”-listan. Dock så kan man med små medel göra en stor skillnad. Ett av dessa life-hacks är att byta ut beslagen på sina befintliga skåp.

Att lägga lite tid och energi på att finna kvalitativa, designade beslag som passar in till exempelvis badrumsskåpet lönar sig direkt . Med små medel kan man snabbt göra ett statement med beslag och belöningen blir känslan av ett ”nytt” badrum utan att du behöver renovera och kanske ta in hantverkare för jobbet.

En trend som vuxit sig stark senaste åren är industri-utseende. I slutet av 2017 lanserade Beslag Design serien Helix & Pitch, vilket följer detta designmönster. Beslagen kommer i fyra olika ytbehandlingar; antik brons, svart, borstad mässing och rostfri look och finns i olika modeller, som alla har lättrade handtag med en rå känsla av elegant industrialism.

Varför inte låta ett par svarta beslag ta plats gentemot ett vitt badrumskåp och förstärka känslan av ett designat och exklusivt badrum? I exemplet här har vi bytt ut ett par, helt funktionella och dugliga, beslag mot Beslag Designs handtag Pitch med bricka, vilka ni kan läsa mer om här >>

 

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...