Dana Lim stärker sitt varumärke med Sveriges starkaste praktikant

av Admin

Samarbeten är A och O när man vill skapa igenkännande och öka exponeringen av sitt varumärke, och ju starkare samarbetet är desto starkare blir förhoppningsvis resultatet. Detta tar Dana Lim på orden, när de nu som ett led i sin storsatsning på den svenska marknaden stärker sin organisation med en Brand Ambassador, i form av ingen mindre än Magnus Samuelsson – en av världens starkaste män. 

Dana Lim – Skandinaviens ledande tillverkare av lim, fogmassa och spackel – grundades 1929, långt innan tanken om internet och sociala medier ens var född. Företaget har sedan dess lagt vikt på att skapa kvalitetsprodukter för alla behov och bygguppgifter. Men för att ta ytterligare ett starkt kliv framåt på den svenska marknaden har de nu valt att tänka in kreativitet i deras marknadsföringsstrategi, med satsningen på en Brand Ambassador.

Kraftsamling inför framtiden
Starka samarbeten leder till starka resultat. Det tror åtminstone Dana Lim på när de nu stärker såväl sin närvaro på nätet som sitt varumärke, med hjälp av kraftpaketet och skådespelaren Magnus Samuelsson. Torsten Hjelm, Country Manager för Dana Lim Sverige, berättar om tankarna bakom satsningen:

– Vi har lång erfarenhet i att producera högkvalitativa produkter, men vet att det krävs så mycket mer än så för att lyckas och nå ut nuförtiden. Idag ser vi sociala medier som vårt främsta nyhetsoutlet. Allt som är värt att veta delas där, och vi vill ta del i det. Därför har vi tänkt att Magnus ska fungera som vårt ansikte utåt, för att både sprida nyttig information till våra följare på ett lite roligare sätt, men också för att få fler personer att få upp ögonen för vad det är vi gör.

Styrka och dans på nätet när rörligt material tar över
Rörligt material på internet växer ständigt i popularitet och det sägs att cirka 80% av all internettrafik år 2022 kommer att vara i videoformat*. Med detta i åtanke kommer därför Dana Lim att skapa flertalet filmer till deras sociala kanaler, med Magnus som huvudperson i rollen som Sveriges Starkaste Praktikant hos Dana Lim. Tittarna kommer att få följa honom när han tar sig an uppgifter som att spackla och foga, men också få ta del av roligt innehåll som visar upp hans många talanger. Magnus Samuelsson säger så här om sin nya roll:

– En stor anledning till att jag valt att samarbeta med Dana Lim är för att det är roligt att stötta företag med härliga människor samt sunda och vettiga produkter. Jag väljer ofta företag där jag kan vara med och ge dem lite mer av en identitet och få fler människor att upptäcka hur bra produkter företaget har. Men det som är roligast med detta uppdraget tillsammans med Dana Lim är att jag får visa upp mig själv på ett lite annorlunda sätt än vad folk är vana vid, att bryta stereotypen lite. Jag får fortfarande vara den jag är men med en twist och det tycker jag ska bli spännande.

Från och med januari 2020 kan du på Dana Lims Facebook-kanal följa med Magnus Samuelsson på hans äventyr som Sveriges Starkaste Praktikant.

 

*Källa: https://www.cisco.com/c/m/en_us/solutions/service-provider/visual-networking-index.html

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...