Byggmax lanserar drive-in för vänsterhänta

av Admin

Nu lanserar Byggmax en specialanpassad drive-in för vänsterhänta, en satsning som ska göra sortimentet ännu mer tillgängligt och uppmuntra fler att börja hemmafixa inför byggsäsongen.

– Vi vet nog alla hur svårt det är att såga till en bräda med ”fel hand” – samma princip gäller när du ska handla byggvaror. Varvet ska kännas rätt och det ska gå snabbt och lätt att lasta varorna in i bilen. Därför inför vi nu ett nytt, spegelvänt varv, så att även den som är vänsterhänt enkelt kan handla byggvaror till projektet, säger Sanna Westman, marknadschef på Byggmax.

I den nya satsningen justeras både kundvarvet och de trådlösa handdatorerna, så att den vänsterhänte snabbt kan knappa in siffrorna när det är dags att betala ute på mätplatsen, direkt från bilen.

– Vi tycker att alla ska få möjlighet att förverkliga byggdrömmarna, oavsett i vilken hand man håller verktygen. Genom att anpassa vår drive-in hoppas vi locka fler vänsterhänta att besöka våra butiker och börja bygga hemma, säger Sanna Westman

Byggmax var första bygghandeln i Sverige att lansera drive-in 1993 och nu utvecklar byggkedjan konceptet ytterligare.

– Vi är stolta över att äntligen lansera en anpassad lösning för de hemmafixare som länge haft oddsen emot sig. Vi tror att en spegelvänd drive-in kan bli nästa trend och det ska bli spännande att se om fler bygghandlare hakar på, säger Sanna Westman.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...