IVECO stärker OKQ8:s uthyrningsflotta med 137 nya bilar

av Admin

Goda samarbeten leder till varaktiga relationer. Ett bevis är samarbetet mellan IVECO och OKQ8 som i 2019 bär frukt genom en beställning på fler än dubbelt så många bilar som förra året. Med 137 nya bilar av märket Daily stärker IVECO nu OKQ8:s uthyrningserbjudande för att möta marknadens efterfrågan på mer hållbara lösningar, användarvänlighet och goda köregenskaper. 

Dagens biluthyrning är allt annat än vad den var för tio år sedan. Och i takt med att transportbranschen ställs mot tuffare krav och kunderna efterfrågar nya lösningar, gäller det att vara snabb på pedalen.

Som ett led i att möta morgondagens behov av enkla och praktiska transportlösningar för kunderna har OKQ8 valt att stärka samarbetet med biltillverkaren IVECO och lägga en beställning på 137 nya bilar av märket Daily. I leveransen ingår allt från kylbilar och dieselfordon, till biogasbilar. Kronan på verket är en flakbil med kran, som stärker och kompletterar OKQ8:s redan breda transportbilserbjudande.

Med kunden i fokus och långsiktighet i tanken
Samarbetet mellan IVECO och OKQ8 tog fart 2017 och har sedan dess gått i en riktning ­– och det är framåt. Ulrika Blomberg, Rental Manager på OKQ8, berättar:

– För oss ligger nyckeln till ett bra samarbete i en god dialog och det har vi haft med IVECO sedan dag ett. Ur ett uthyrningsperspektiv är det viktigt för oss att de bilar vi erbjuder är användarvänliga och säkra och de egenskaperna får vi med Daily-serien. Samtliga 137 bilar levereras dessutom med automatlåda vilket underlättar för våra kunder.

Som största transportbilsuthyrare av biogasbilar i Sverige, hoppas OKQ8 att i framtiden kunna erbjuda ännu fler alternativ för att minska transportsektorns miljöpåverkan.

Daglig körglädje
Vid utvecklandet av Daily-serien har man hos IVECO valt att fokusera på att erbjuda intelligent teknik, med låg bränsleförbrukning och hög användarvänlighet. Att OKQ8 nu väljer att fortsätta samarbetet genom att beställa 137 bilar från serien bådar gott för framtiden, menar man hos biltillverkaren. Jan-Åke Carlsson, Marketing Manager, IVECO North Europe & Baltics, avslutar:

– Detta är en unik möjlighet för oss att fortsätta utveckla vårt goda samarbete med OKQ8. Det är samtidigt ett bevis på att vi har ett brett utbud som möter marknadens efterfrågan. Att våra skåp- och liftbilar kan erbjuda marknadens bästa lastvikt på 1000 kg, är så klart även något vi är extra stolta över.

För den som önskar att boka en av de 137 nya hyrbilarna finns samtliga snart tillgängliga på OKQ8-stationer från Malmö till Östersund, det är bara att tuta och köra.

Fakta IVECO:s leverans till OKQ8 – 137 st IVECO Daily:

13 st IVECO Daily skåpbil 7,3m³ med Hi-Matic automatlåda

70 st IVECO Daily skåpbil 12m³ med Hi-Matic automatlåda

2 st IVECO Daily skåpbil biogas 12m³ med Hi-Matic automatlåda

32 st IVECO Daily skåp & lift 18m³ med Hi-Matic automatlåda

17 st IVECO Daily skåp & lift 18m³ med kylaggregat med Hi-Matic automatlåda

3 st IVECO Daily skåp & lift 18m³  biogas med Hi-Matic automatlåda

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...