Skanska Fastigheter hyr ut 4 400 kvm i Sthlm New Creative Business Spaces

av Admin

Den internationella coworkingaktören IWG, med varumärken som Regus, Spaces och No18, hyr lokaler i skyskrapan Sthlm 01 i Hammarby Sjöstad. 

Uthyrningen omfattar cirka 4 400 kvadratmeter. Inflyttningen är planerad till det tredje kvartalet 2020 och omfattar coworkingytor samt mötesrum som företag i området kan boka.

– Hammarby sjöstad har varit på vår radar under en längre tid. Med Skanska och Sthlm 01 så har vi hittat helt rätt byggnad i det bästa läget. Vårt planerade Spaces-koncept går hand i hand med Skanskas visioner för byggnaden och det skall bli riktigt spännande att nu påbörja denna resa, säger Patrik Ölvebäck, Sverigechef på IWG.

– Det är roligt att Spaces väljer att etablera sig i Stockholms nya landmärke Sthlm 01. I och med detta möjliggörs även för små bolag att få vara del av vårt kreativa kontorskluster som blir en riktigt intressant plats där nya idéer föds och blir verklighet, säger Krister Lööw, som ansvarar för uthyrningen i Sthlm New.

Skanska Fastigheter Stockholm har även hyrt ut ca 160 kvadratmeter till ett kafé med nytt varumärke som öppnar i byggnadens entréplan hösten 2020.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden arbetar med att initiera, utveckla, förvalta och sälja kommersiella fastighetsprojekt såsom kontor, logistik och volymhandelsanläggningar. Kontorsverksamheten är koncentrerad till de tre storstadsregionerna i Sverige, Köpenhamnsregionen i Danmark samt Helsingfors i Finland. Utvecklingen av logistikfastigheter bedrivs på strategiska orter i Sverige, Danmark och Finland.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...