Profilkläder ökar företagets synlighet

av Admin

Som företag är det viktigt att synas för att lämna ett avtryck och bli ett namn andra lägger på minnet. Digital marknadsföring är kanske det som ger störst spridning idag, men en annan form som är bland de effektivaste är profilprodukter. Det gör kunden mer positivt inställd till ett företag. Populärt är profilkläder, framförallt tröjor, med ett tryck av företagets namn eller logga. Varför just tröjor är ultimata profilkläder är bredden, de passar både män och kvinnor och finns dessutom i mycket olika modeller.

Artikeln är i samarbete med Axon profil

Effektiv marknadsföring

Det finns många anledningar till varför profilkläder fungerar så bra som marknadsföring. Det hjälper till att bygga upp en stark företagsprofil. Chansen är större att lämna ett avtryck som gör att kunder kommer ihåg företaget. I butik kan det underlätta att veta vilka som jobbar, ännu personligare blir det med namn för att kunna tilltala personen. För de anställda kan lagkänslan förstärkas av att alla har likadana tröjor.

Tryck tröjor med namn eller logga

Syftet med profilkläderna och vad du vill förmedla är bra att fundera över. Ska de synas i butik, på ett kontor, ute på föreläsningar eller ges bort till kunder? Fundera också över storlek på trycket. Ska tröjorna även passa till vardags är en diskretare variant att föredra. På en byggfirma kan trycket med fördel vara större för att synas under aktivt arbete. Tröjorna bör också vara bekväma att röra sig i och anpassade för slit och släng.

Axon Profil har ett stort utbud av kläder i olika material och prisklasser, samt att de hjälper till med skiss, design och offert. Produktprov ingår för att beställaren ska kunna se den slutgiltiga varan. Beställer du mer än en gång, har du samma kontaktperson för att få trygghet och bättre upplevelse. Vanligast är att trycka tröjor med företagets namn eller logga, men det finns all möjlighet att trycka en slogan eller annan text efter önskemål.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...