Öppet hus med nyproduktionstema hos Fastighetsbyrån

av Admin

Den 12 maj kommer Fastighetsbyrån Lund hålla ett kundevent kring Nyproduktion på sitt nyöppnade kontor på Clemenstorget 6 i Lund. 

Intresset för nyproduktion i Lund är stort och det finns ett flertalet olika projekt att välja mellan när man ska välja sin nya bostad. Detta har man tagit fasta på hos Fastighetsbyrån och bjuder därmed in konsumenterna till en visningsdag den 12 maj.

Syftet med dagen är att visa upp de olika projekt som Fastighetsbyrån har till salu just nu. En av nyproduktionsmäklarna i Lund, Andreas Hansen, har höga förhoppningar om dagen.

”-Intresset för de projekt vi säljer är stort och vi får in många intresseanmälningar. Men ibland kan det vara svårt att se skillnad på olika projekt och då vet jag att det är mycket uppskattat att prata med oss och få en fördjupad bild av de olika projekten innan man väljer vad man vill köpa.”

Vad kan då en besökare av visningsdagen förvänta sig av ett besök frågar jag Sara Örnwigh, även hon nyproduktionsmäklare i Lund.

”- Vi kommer bland annat att visa upp en modell av hur Aromalund kommer se ut när det står klart. Projektet uppförs precis vid centralstationen i Lund vilket ger ett jättebra läge. Vi kommer även visa upp material från Veidekkes projekt Central Park som snart har inflyttning och där det finns ett fåtal, mindre bostäder kvar till bra priser. Dessutom har vi premiumprojektet Kulturkvadranten där vi har en sista paradvåning kvar. Och sist men inte minst har vi tre projekt i östra Lund, Scheele Promenad som ligger vid Ideon. Här uppför Peab ett stort bostadsprojekt. Och på Brunnshög har vi två projekt, Klimatsmarta stadshus i projektet Soluppgången som säljstartades bara för någon vecka sedan och där det finns enstaka hus kvar, och lägenhetsprojektet Futura. Det sistnämnda börjar faktiskt snart att uppföras, vilket gör att inflyttningen kommer allt närmare.”

När: kl. 11-14

Var: Clemenstorget 6, 222 21 Lund

Ingen anmälan behövs – Öppet hus

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...