När detaljerna gör helheten – del 2

av Admin

Ibland kliar det i fingrarna på oss alla att riva ut allt från golv till tak och totalrenovera för att skapa en helhet och stil som man många gånger drömmer om. I vissa fall kan det vara plånboken som sätter stopp, medan det i andra fall kan handla om att tiden inte räcker till. Och ska vi vara helt ärliga så kanske det inte är särskilt hållbart heller – om det inte är absolut nödvändigt det vill säga. Men en lösning för att sätta en unik prägel på sitt hem ligger närmare än så, vilket vi praktiskt fortsätter att visa i artikeln – del 2 – här.

En detalj som man kanske inte alltid tänker på, men som kan göra ett stort intryck för helheten, är att byta beslag. Man kan byta beslag på hela inredningen i hemmet, eller bara piffa upp helheten med att byta dörrhandtag. Oavsett alternativ så gör den lilla detaljen ett stort intryck.

I exemplet här har vi en grått HTH-kök, med marmorskiva som diskbänk och originalbeslag. Inget fel på det alls, men som vi  återigen kan se, så får köket ett helt annat intryck och exklusiv touch genom att bara byta beslag. I det här fallet har vi använt serien Helix Stripe i rostfri look från Beslag Design.

Före

Efter

Före

Efter

Del 1 i serien finner man HÄR

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...