Lundbergs rankas högt i kundnöjdhetsundersökning

av Admin

När årets resultat av Fastighetsbarometern Kontor presenterades på torsdagen var Fastighets AB L E Lundberg en av vinnarna. I kategorin Storbolag hamnade Lundbergs på tredje plats i undersökningen som genomförs av CFI Group och Fastighetsägarna Sverige. 

Fastighetsbarometern Kontor mäter NKI, Nöjd-Kund-Index, bland Sveriges ledande fastighetsägare. Undersökningen ger insikt i hur Lundbergs presterar inom alla de områden som påverkar hyresgästernas nöjdhet och lojalitet.

-Tredjeplatsen är ett fantastiskt resultat som visar att vi står oss bra i konkurrensen, säger Johan Sandborgh, regionchef Stockholm och hållbarhetschef på Fastighets AB L E Lundberg. Resultatet är även ett viktigt verktyg för att identifiera hur vi ska kunna fortsätta utvecklas och bli ännu bättre.

Fastighets AB L E Lundberg medverkar även i motsvarande undersökning för bostadshyresgäster, AktivBo. Även där sticker resultatet ut i konkurrensen och Lundbergs har under de senaste åren både tagit emot Kundkristallen och även Hederskristallen för den höga och jämna kvaliteten i hela fastighetsbeståndet.

– Att vi lyckas leverera så fina resultat inom båda bostad och kontor är fantastiskt roligt, säger Louise Lindh. Våra kunder är alltid i fokus och det här är ett kvitto på att våra medarbetares målmedvetna och långsiktiga arbete lönar sig.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...