Lena Rune ny uthyrare på AMF Fastigheter

av Anders Enquist

Lena Rune.

Lena Rune börjar som uthyrare inom retail på AMF Fastigheter. Hon har tidigare arbetat för Unibail-Rodamco, bland annat som Leasing Manager för Mall of Scandinavia och Täby centrum, centrumchef för Mall of Scandinavia samt Marknads- och Kommunikationschef för Unibail-Rodamco Norden.

-Vi är väldigt glada att få välkomna Lena Rune till AMF Fastigheter. Hennes erfarenheter av handel och uthyrning gör henne till en stor tillgång i arbetet med att utveckla Mood-kvarteret. Sedan öppningen av Mood Stockholm har platsen utvecklats till en självklar mat- och shoppingdestination och jag är övertygad om att Lena kommer att bli en nyckelperson i områdets framtida utveckling, säger Mikael Wallgren, försäljningschef Stockholm city på AMF Fastigheter.

På AMF Fastigheter kommer Lena att arbeta med utvecklingen av Mood-kvarteret som inkluderar Mood Stockholm och tre fastigheter som är belägna runt handelsplatsen.

-Efter flera fantastiska år på Unibail-Rodamco ser jag fram emot nya utmaningar. AMF Fastigheters arbete med att skapa liv och rörelse i Stockholm är jättespännande och jag ser verkligen fram emot att vara med och utveckla Mood-kvarteret, säger Lena Rune.

Lena Rune tillträder sin tjänst på AMF Fastigheter 1 oktober 2017.

 

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...