IMCO Engineering & Construction väljer IFS Applications

av Henrik Langborg

Kuwaitiska EPC-leverantören (Engineering, Procurement, Construction) IMCO har valt att implementera IFS Applications för att effektivisera affärskritiska processer såsom projekt- och kontrakthantering. Avtalet omfattar licenser och tjänster till ett värde om cirka 1,7 miljoner dollar.

IMCO Engineering & Contruction är baserat i Kuwait och Qatar och erbjuder EPC-tjänster över hela Mellanöstern. Företaget är aktivt inom branscher som olja och gas; produktion, överföring och distribution av energi; samt vattenrening och distribution.

IMCO valde IFS Applications för att effektivisera sin projektorienterade, multinationella verksamhet. Med IFS-lösningen får företaget ett helintegrerat affärssystem med omfattande projekt- och kontraktfunktionalitet samt stöd för personal- och lönehantering.

– Vi är mycket glada över att ha tecknat ett så prestigefyllt avtal. EPCI och olja & gas är branscher som vi prioriterar och där vi har ett antal välkända kunder. Vår lösning stödjer dessa projektorienterade sektorer och avtalet med IMCO är ytterligare bekräftelse på vår ledande marknadsposition, säger Ian Fleming, marknadschef, IFS Middle East, Africa, South Asia.

Kontaktinformation

Anne Vandbakk

Telefon: 46 8 58 78 45 00

Corporate Communications Director

anne.vandbakk@ifsworld.com

Frédéric Guigues

Telefon: 46 8 58 78 45 00

Investor Relations

frederic.guigues@ifsworld.com

 

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...