Få hjälp med företagets ekonomi

av Admin

Om du driver ett byggföretag vet du redan hur mycket tid den administrativa delen av företagandet tar upp. Istället för att försöka få in mer affärer, planera arbeten och genomföra dem från början till slut måste du sitta på kontoret för att få rätsida på allt pappersarbete. Har du inte tidigare erfarenhet från redovisning tar det dessutom ännu längre tid. 

 Artikeln är i samarbete med bokoredo.se

Som företagare har du ofta ett hektiskt schema och det är svårt att få timmarna att räcka till. En del större byggfirmor har ekonomiavdelningar som sköter fakturor, bokföringen, redovisning och löneadministration. Mindre byggföretag som bara har några få anställda sköter ofta det mesta själva. Om du som företagare vill ha mer tid över för allt det andra som är viktigt i bolaget kan en redovisningsbyrå ta hand om företagets ekonomi.

Ta hjälp av en modern redovisningsbyrå
Alla företag måste ha en fungerande bokföring och genom att skapa ett fungerande system blir redovisningen mycket enklare. En redovisningsbyrå som Bokoredo kan hjälpa till att sätta upp ett bra system och de kan även ta hand om delar eller hela företagets ekonomi. Bokoredo hjälper dig med bokföringen genom en löpande tjänst och en dedikerad redovisningskonsult. Deras system är flexibla och anpassas efter företagets behov, samtidigt som deras expertis ser till att du både sparar tid och pengar. Ett annat plus är att deklarationerna till Skatteverket alltid kommer att vara korrekta och komma in på rätt dag.

Digitala tjänster för maximal flexibilitet
Det är inte längre nödvändigt att göra en manuell bokföring med massa papper och kvitton i pärmar som måste sammanställas när det är dags för deklaration. Bokoredo har moderniserat sina redovisningstjänster och erbjuder digitala lösningar som är platsoberoende. För byggföretag som ofta arbetar ute hos kund är det en perfekt lösning.

Digital bokföring gör det dessutom enkelt att snabbt lägga upp kvitton, fakturor och andra viktiga papper. Säker förvaring, lätt åtkomst och att det går blixtsnabbt att ta fram viktig information eller att sammanställa rapporter är andra fördelar med digitala bokföringstjänster.

Låt någon annan sköta lönerna
Administrationen kring löner kan både vara tidskrävande och krångligt, speciellt om du har flera anställda som ska få betalt varje månad. Det är mycket att hålla koll på, som till exempel semesterersättning, föräldraledighet och skatteavdrag.

Istället för att sköta det själv kan du låta en av Bokoredos redovisningskonsulter ta hand om lönerna. De administrerar lönen varje månad och kan även se till att det bokförs på rätt sätt. Genom att anlita en löneadministratör från Bokoredo får du en konsult som kan hjälpa dig med anställningsavtal, reseräkningar, tidrapporter, skattedeklarationer och ledighetsansökningar. Att låta proffs ta hand om företagets ekonomi friar upp din tid och låter dig spendera den på saker som du är bättre på.​

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...