Cramo AB – stolt partner till alpina VM i Åre 2019

av Admin

I februari 2019 går alpina VM i Åre av stapeln, där Cramo sedan många år bidragit med utrustning och tjänster som höjt standarden på det internationella evenemanget. Nytt för denna gång är att man även blivit officiell samarbetspartner. 

Sedan flera år tillbaka har Cramo levererat utrustning och varit rådgivande partner i planeringen av området till Åre under VM och den alpina världscupen. Den 5–17 februari 2019 står Sverige och Åre återigen som värd för VM och Cramo tar ytterligare ett steg som officiell samarbetspartner.

Arbetet med att planera området där tävlingarna kommer att hållas är just nu i full gång. Varje vecka går leveranser med Cramos bodar från Sundsvall till Åre, där de sedan sätts samman för att bilda anläggningar för exempelvis mediekår och tävlingsledning samt värmestugor för de tävlande. Evenemanget blir ett av de största i Sverige under 2019. Under de två veckorna då evenemanget pågår väntas omkring 120 000 besökare. Antalet tävlande beräknas till 600 som kommer att representera 65 länder.

”Vi är enormt stolta att få vara med och bygga upp ett evenemang av den här storleken. Arbetet har pågått i snart två år och projektet går nu in i den mest intensiva fasen. Vi är också glada att vi har fått vara med och föreslå förändringar som har höjt standarden på evenemanget och som är ett mer hållbart alternativ.” säger Peter Bäckström, VD Cramo AB.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...