Beslag Design söker en ny kollega till deras kundtjänstteam

av Admin

PLATSANNONS: Är du en naturbegåvning på service? Är du stresstålig, lyhörd och har kunden i fokus? Om svaret är ja kanske du är vår nya stjärna! Nu letar vi på Beslag Design efter en ny kollega till vårt kundtjänstteam! Vi befinner vi oss i ett expansivt skede med en otroligt spännande tid framför oss. 

Beslag Design – Detaljer som gör helheten

Sedan 1972 har vi levererat exklusiva, trendiga och praktiska inredningsdetaljer till kunder över hela Norden och Europa. Vårt produktsortiment är brett och vi säljer allt från handtag och knoppar till belysning, badrumstillbehör och förvaringslösningar. Små saker som gör stor skillnad. Detaljerna som gör helheten med andra ord. Vår målsättning är att alltid ligga steget före och erbjuda våra kunder det allra senaste inom inredningstrender.

Din roll som kundtjänstmedarbetare hos oss

Som kundstjänstmedarbetare på Beslag Design får du en varierande arbetsdag med en rad utmanande arbetsuppgifter som hör det administrativa yrket till. Ordermottagning via telefon och mail, e-handelsordrar samt support mot våra säljare blir några av dina övergripande arbetsuppgifter. Framför allt blir du ett ovärderligt stöd gentemot våra kunder och i vårt fortsatta arbete att erbjuda alla vi samarbetar med ypperlig service!

”Det är roligt att arbeta på Beslag Design. Positiv utveckling och högt tempo ger oss många spännande utmaningar och ingen dag är den andra lik. Variationen i mina arbetsuppgifter är något jag värdesätter högt. Ser fram emot att välkomna en ny person in i vårt team.”
Linda Johansson
Kundtjänst

Vi söker dig som…

På Beslag Design lever vi efter devisen “laget framför jaget” och söker därför dig som är en riktig teamplayer och som tycker om att samarbeta med dina kollegor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med service, har körkort och tar dig fram obehindrat på engelska. Om du dessutom har en generell teknisk förståelse och erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem (vi använder Pyramid) så är det toppen! För att du ska kunna axla den här rollen med bravur så behöver du ha goda datakunskaper samt en fingertoppskänsla för service! Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov.

Jobba i natursköna Båstad

I början på 2019 började bygget av våra drömlokaler och nu står vårt nya kontor och lager klart. På Båstads bästa läge, precis intill tågstationen. Bygget andas modernitet och är en perfekt plats för oss att fortsätta vår expansion och utöka verksamheten i. Nybyggnationen i kombination med närheten till havet genomsyrar vår arbetsmiljö där vi hoppas att du kommer att stormtrivas. Som kundtjänstmedarbetare kommer du får vara med på den här resan med oss och få ta de första stegen mot att utveckla vår nya kundtjänstavdelning.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet och utgöra en central roll i Beslag Designs framgångssaga? Då vill vi gärna träffa dig! Urval sker löpande, sista ansökningsdag är 2 mars 2020.

Läs mer och ansök här >>>

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...