Vinden expanderar i nytt samarbete

av Admin

Förvaringsföretaget Vinden fortsätter sin expansionsresa och inleder nu ett nytt samarbete med den snabbväxande mäklartjänsten Norban. Syftet är att erbjuda kunderna en modern förvaringslösning som gör flytten smidigare för alla inblandade. Samarbetet är också en viktig del i Vindens stundande etablering i Göteborg.

Vinden vill förenkla sättet människor förvarar saker. Genom företagets tjänst frigörs plats som annars används till förvaring och ytan kan nyttjas till annat. Vinden möjliggör också en enklare process vid exempelvis in- och utflytt där företaget tar hand om allt från hämtning och lämning till själva förvaringen. Detta är något som mäklartjänsten Norban uppmärksammat och nu inleder företagen ett samarbete med målet att göra bostadsköp och försäljning lättare för alla inblandade.

– Vinden och Norban delar samma vision om att erbjuda kunderna full-servicelösningar. De är unika i branschen när det kommer till smidiga bostadsaffärer och allt som inkluderar flytt och förvaring. Jag tror att detta samarbete kommer att leda till att fler får upp ögonen för hur modern förvaring ska gå till och samtidigt inser att det inte behöver vara svårt eller jobbigt att flytta, säger Dennis Rydgren, CMO på Vinden.

Vindens tjänster kommer från och med maj 2021 att bli en integrerad del i Norbans digitala kundflöde. På så vis kommer såväl köpare som säljare att erbjudas möjligheten att beställa magasinering eller flytthjälp helt efter individuella behov.

– Norban är ett helt nytt sätt att köpa och sälja bostäder. En digital upplevelse som tillsammans med erfarna mäklare gör bostadsaffären smidigare än någonsin. Med Vindens flytt- och förvaringstjänster gör vi allt ännu bättre och våra kunder får nu en helhetslösning som är både enkel och kostnadseffektiv. Därför är det här samarbetet en självklarhet för oss och jag är övertygad om att det kommer att uppskattas lika mycket av våra kunder, säger Per Hedenmark, VD på Norban.

Samarbetet utgör även en viktig del i Vindens pågående etablering i Göteborg. Målet är att etablera tjänsten såsom den idag är och används i Stockholmsområdet. Vinden har sedan tidigare samarbeten med bland andra Clas Ohlson, Svenska Mäklarhuset och HSB.

Om Vinden
Vinden är ett svenskt bolag som grundades 2017 och finns i idag i Stockholm, Göteborg
och Oslo. Vindens mål är att förenkla hur människor förvarar saker genom att erbjuda både
transport och förvaring genom en digital tjänst. Vindens mål är att frigöra yta till människor
i våra storstäder samtidigt som man skaparmöjligheten att förvara och spara hur mycket
man vill. Läs mer på vinden.se

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...