Nu blir det enklare att byta lägenhet

av Admin

Vinden vill förenkla sättet människor förvarar saker. Genom företagets tjänst frigörs plats som annars används till förvaring och ytan kan nyttjas till annat. Vinden skapar helt enkelt mer plats för att bo och leva. Nu inleder företaget ett samarbete med Sveriges största bostadsbytartjänsten Lägenhetsbyte.se.

– Alla vet att byta bostad kan vara extremt jobbigt och krävande och det här är något vi verkligen vill förändra. Vi på Vinden erbjuder smart förvaring som frigör plats och med det också bekymmer. Det blir lättare att flytta och enklare att förvara sina saker. Att få till samarbetet med Lägenhetsbyte.se är fantastiskt kul och rakt in i en målgrupp där vi kommer till omedelbar nytta, säger Dennis Rydgren, CMO på Vinden.

Genom samarbetet kommer användarna på Lägenhetsbyte.se att få Vindens alla tjänster som tillval direkt i bytesprocessen på hemsidan. En möjlighet som skapar mervärde för alla kunder enligt Tobias Jonnarth, VD på Lägenhetsbyte.se.

– Med Vinden som ny samarbetspartner kan vi erbjuda våra kunder ett större mervärde och en lösning som definitivt kommer att komma många till användning. Vår strävan efter att förenkla för bostadsbytarna går hand i hand med Vindens visioner att skapa framtidens boende i städerna. En framtid där hemmen är till för de boende och inte till förvaring. Vi är därför mycket stolta över samarbetet och ser fram emot att erbjuda våra kunder dessa tjänster, säger Tobias Jonnarth, VD på Lägenhetsbyte.se.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...