Lundgrens lanserar tobaksfria nikotinpåsar

av Admin

De senaste åren har de tobaksfria nikotinpåsarna, s.k. all white eller vitt snus, ökat explosionsartat i popularitet med nya märken och smaker konstant tillkommande.

Idag kan du hitta nikotinpåsar i de flesta smaker du kan tänka dig. Allt från mint till frukt och bär, allehanda godis och drycker. Men för den som föredrar den traditionella smaken av snus och tobak har det hittills inte funnits så många tobaksfria alternativ att välja bland. Den här luckan på marknaden har nu Lundgrens hittat, öppnat och tagit plats i.

Troget den sanna Lundgrens-andan kan Snusbolaget nu presentera 3 tobaksfria nikotinportioner från Lundgrens. För dig som vill ersätta snuset med en tobaksfri nikotinportion som inte missfärgar tänderna, eller kanske bara prova något helt nytt.

Lundgrens Äng

Lundgrens Äng är en tobaksfri, slim nikotinportion inspirerad av Lundgrens bästsäljare Skåne.
Smaken liknar snus med toppnoter av röda skogsbär och tall. Varje dosa innehåller 21 normalstora slimportioner med 8 mg nikotin per påse.

Lundgrens Dunge

Lundgrens Dunge är en normalstor, slim nikotinportion med med en smakbas av snus, toppat med lätta toner av röda sommarbär och skogsbär. 21 nikotinportioner per dosa med styrkan 8 mg nikotin per portion.

Lundgrens Rimfrost 

Lundgrens Rimfrost är en mintig nikotinportion med lite högre nikotinhalt än dess två syskon. Rimfrost har en smakkombination av trädgårdsmynta, eukalyptus och pepparmyntsolja. 21 tobaksfria portioner med 10 mg nikotin per prilla finns i varje dosa.

Lundgrens tobaksfria nikotinportioner släpps i handeln i höst, men redan nu kan du beställa dem på Snusbolaget!

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...