IsoTimber söker Sales Manager

av Admin

IsoTimber är mycket nöjd med kapitaltillskottet i den pågående emissionen och väljer att växla upp redan nu genom att rekrytera en fokuserad Sales Manager till kontoret i Östersund.

Bolagets pågående nyemission stänger den 31 augusti, men styrelsen är redan nöjd med teckningsvolymen och har sagt OK till att påbörja rekryteringsprocessen för att stärka säljorganisationen enligt plan. Som beskrivet i emissionsunderlaget har man identifierat möjligheten till en fortsatt stark tillväxt i rådande marknadsläge och vill ta tillvara på möjligheten genom att öka sin närvaro hos både befintliga kundkontakter samt etablera nya relationer. Därför väljer man nu att rekrytera en Sales Manager för anställning snarast möjligt.

Se information om tjänsten och önskade kvalifikationer på bolagets hemsida;

https://isotimber.se/isotimber-soker-sales-manager/

Sista ansökningsdag är 5 september, men bolaget uppmanar lämpliga kandidater att söka redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.

Student Consulting sköter rekryteringen och vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till IsoTimbers VD eller:

Elin Wiberg Lif, affärschef StudentConsulting,
010-12 24 569,
elin.wiberg.lif@studentconsulting.com

– Vi är ett spännande tillväxtföretag med mycket höga ambitioner, där vår mission är att ’Leverera den mest hälsosamma och miljösmarta husstommen i världen’. Ta chansen att få utvecklas tillsammans med ett fantastiskt team som brinner för produkten, våra kunder och hållbarhet, säger VD Håvard Jegerstedt.

Håvard Jegerstedt, VD

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...