Här är årets mest populära sanitetsprodukter

av Admin

2021 börjar nu närma sig sitt slut och det börjar bli dags för en summering av det gångna året. Vilka produkter i hemmet var egentligen de mest populära 2021? Sanitetsleverantören GROHE listar nu årets mest populära produkter för kök och badrum.

Det börjar bli dags att välkomna det nya året och det har minst sagt varit ett händelserikt 2021. För många har en större del av året varit präglat av distansarbete och semester på hemmaplan. Något som också har symboliserat 2021 är svenskarnas ökade intresse för såväl fritidshus som renoveringar. När vi befunnit oss mer i hemmet har det möjliggjort mer tid till att ta tag i alla de bad-och köksrenoveringsplanerna som tidigare fått ligga på hyllan. Bland de mest populära produkterna syns en tydlig trend – klimatsmarta lösningar och klassisk design. Nu listar sanitetsleverantören GROHE de produkter som varit mest populära under 2021.

– Vi ser att de mest populära produkterna har ett starkt fokus på såväl innovation som på hållbarhet vilket inte är en slump. Under de senaste åren har våra kunder efterfrågat mer klimatsmarta lösningar för kök och badrum vilket också varit en bidragande faktor till att vi utvecklade Cradle to Cradle-konceptet, något som vi är mycket stolta över. Vi ser fram emot det nya året med stor spänning och vilka trender som 2022 kommer att erbjuda, säger Christina Holmberg, PR & Communications Manager Nordics.

Topp fem: De mest populära sanitetsprodukterna 2021
1. Stilrent duschsystem med termostat
Ett enkelt och stilrent väggmonterat duschsystem med termostat i klassisk kromfärg.
2. Termostatblandare med familjevänliga och klimatsmarta funktioner En termostatblandare för hela familjen med ergonomiskt grepp och EcoJoy-funktion för att minska vattenförbrukningen i duschen.
3. Smidig disklådsblandare En stilren och praktisk disklådasblandare som är perfekt för mindre kök och utrymmen.
4. Vägghängd toalett i modern design Ett komplett wc-paket med kantlös spolkant och enkel design. Toaletten är gjord i slätt vitröst Alpine White-porslin som ger litet underhållsbehov och skapar effektiv spolning.
5. Lättmonterad disklådsblandare
En enkel och lättmonerad disklådsblandare med svängbar pip.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...