Byggstart för Nordrs projekt Hovås Entré – 82 lägenheter i Nya Hovås

av Admin

Intresset för de lägenheter som Nordr (fd Veidekke Eiendom) utvecklar i Nya Hovås har varit stort och som en följd av den starka försäljningen har nu bolaget tagit beslut om byggstart. Det innebär att Nordr nu startat byggnationen av de 82 lägenheter som kommer att utvecklas inom ramen för projektet Hovås Entré. De nya bostäderna uppförs i tre separata bostadshus med tilltänkt inflyttning under hösten 2022.

– Försäljningen i projektet har gått oerhört bra och i dagsläget har vi endast sju lägenheter kvar till salu. Nya Hovås har på kort tid blivit en ny stadsdel som många tycker om och det stora intresset för området har verkligen visat sig i detta projekt, säger Lisa Adelsson, säljansvarig på Nordr.

Bostadshusen som utgör Hovås Entré ligger samlade runt en gemensam innergård och de flesta lägenheter har fönster i flera väderstreck samt egna balkonger. Lägenheterna har en boyta om 35-128 kvm som fördelar sig på 1-4 rum och kök. De flesta har öppen planlösning med ett naturligt flöde mellan vardagsrum och kök. Alla köpare får vara med och anpassa den fasta inredningen i sin bostad utifrån tre designstilar som skapar en genomgående stil för hela bostaden.

– Vi tror att den direkta närheten till både centrala Göteborg och de närliggande naturområdena bidrar till att göra det här till ett attraktivt boende för många. Dessutom har Nya Hovås utvecklats till en levande stadsdel med såväl butiker, restauranger, skolor som mataffärer, så det finns verkligen allt som behövs för att få ihop vardagslivet, säger Hans Forseström, projektutvecklare på Nordr.

Information om projektet Hovås Entré finns på nedanstående länk: https://www.nordr.se/nyproduktion/goteborg/hovas/hovas-entre/

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...