Bonusar och betting odds

av Admin

När man bettar så försöker man förutsäga ett matchresultat och satsa på det bästa möjliga resultatet. Beroende på vilka betting odds som finns, får man en större eller mindre vinst. Skulle man förlora går pengarna däremot till spelbolaget. När du ska välja bonus är det viktigt att ha flera olika faktorer i åtanke. Det finns en mängd bettingsidor att välja mellan och varje spelbolag erbjuder sina egna unika bonusar. Spelbolagens betting odds brukar däremot vara relativt lika men det kan självklart skilja sig. Därför är det alltid bra att kolla upp olika sidors odds innan man bettar. Om du vill spela för mer pengar är det värt att kolla upp bonusar med högre belopp. Något som är viktigt att komma ihåg är att betting bonusar ofta har omsättningskrav. Detta innebär att du måste omsätta bonusen ett visst antal gånger innan du kan ta ut din vinst. Den betting bonus som har lägst omsättningskrav är alltid bäst.

Artikeln är i samarbete med Betinia

Vilken betting bonus ska man välja?

På marknaden finns det flera olika typer av betting bonusar idag. En vanlig betting bonus, eller välkomstbonus som det också kallas, betalas ut vid första insättning. Det finns också riskfria betting bonusar, vilket innebär att du får tillbaka den insats du lagt ut om spelet inte går väga. Om du spelat längre på en sida finns det även andra bonusar för dig. Dessa brukar kallas reload, cashback eller bet-bonusar. 

För att hitta rätt betting bonusar måste man titta på ett flertal olika faktorer. Du ska tänka på vad du vill använda bonusen till, hur mycket pengar du är beredd att satsa och kolla upp vilka spelbolag som erbjuder den betting bonus som är bäst för dig. Med lite eftertanke och undersökning kan du enkelt hitta den betting bonus som passar dig allra bäst. 

Det viktigaste av allt är självklart att bestämma dig för hur mycket pengar du är beredd att satsa. Om du vill prova på med en lägre summa kan det vara bättre att välja en betting bonus med lägre bonusbelopp. Då riskerar du inte att omsätta bonusen innan du kan ta ut vinsten. Man får inte heller glömma vilka omsättningskrav som gäller för betting bonusar. Högre bonusar ger högre omsättningskrav.

Avslutningsvis

Det finns mycket som påverkar ditt val av betting bonusar och det är inte alltid lätt att veta vilken man ska välja. Välkomstbonusen är en klar början, men sen då? Hur mycket vågar du satsa? En hög summa på bonusen för ofta med sig att det eventuella omsättningskravet blir högre. En lägre bonus innefattar tvärtom ett lägre omsättningskrav som man lättare klarar av. Balansgången är därför svår för att hitta den optimala betting bonusen på marknaden och besluta sig för vad som är det bästa alternativet om man lägger ihop alla plus och minus. Sen är det såklart viktigt att titta på betting odds innan du använder din betting bonus, så du får högst potential till vinst. Studera och lär dig mer inför ditt val.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...