ADD STORY – ETT NYTT INITIATIV FÖR ALLA INOM FASTIGHETSUTVECKLING

av Admin

Nu rullar vi ut ADD STORY – En naturlig del av din fastighetsutvecklingsprocess NCM Development och SVT-profilen Melker Becker gör gemensam sak och startar bolaget ADD STORY. Det sker genom en etablering av nytt dotterbolag till NCM som samägs med Melker Becker. ADD STORY ska kombinera erfaren fastighetsutvecklingskompetens med storytelling.

“Vi adderar immateriella värden till fysiska projekt. Det resulterar bland annat i bättre och enklare detaljplaneprocesser och dialoger med kommuner och andra stakeholders vid exploatering och fastighetsutveckling. Att göra det, på det här sättet, är helt nytt. Det finns flera fördelar. Storytelling skapar också en bättre acceptans för fastighetsutveckling och ökar attraktionen kring fastigheten, området och platsen” och ger ofta en smidigare dialog med kommunen, berättar Johanna Holmberg VD NCM Development.

ADD STORY kommer att kunna erbjuda högkvalitativa produktioner på alla förekommande publiceringsplattformar, allt från podcasts och dokumentärfilm till ljud och utställningar.

Vi på Add Story har en unik bakgrund av fastighetsutvecklingskompetens och marknadsanpassad storytelling. Vi har arbetat med allt från att skapa spännande och dynamiska platser i samhället till att sprida kunskap till miljonpublik genom film och poddar.

“Det känns fantastiskt kul att få den här möjligheten. Att få skapa berättelser för en helt ny marknad och genom det bidra med social- och ekonomisk hållbarhet och ökat samhällsansvar”, säger Melker Becker författare och medieproducent. Känd från bland annat Youtube och SVT´s Hemliga svenska rum.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...