Sveriges första lägenheter med full hotellservice mitt i Stockholm

av Anders Enquist

 

Continental_living_interior_6Mitt i Stockholm, ovanpå nya Scandic Continental och den nya pendeltågsstationen vid Centralstationen skapas nu Continental Living – ett boende med en enastående utsikt, internationell standard och Sveriges första lägenheter som kombinerar eget boende med ett hotells alla fördelar. Allt från roomservice, bar och restaurang till gym, städning och conciergetjänster finns att tillgå.

Continental Living erbjuder högkvalitativa bostadsrätter mellan 36 och 200 kvadratmeter i den yppersta premiumklassen. Alla har sin egen planlösning och ingen är identisk med den andra. Gemensamt är dock tillgången till hotellets kompletta serviceutbud. Man kan välja att ta hissen rakt ned till lobbyn eller använda en egen, privat ingång till lägenheterna. Och blir man sugen på en förfriskning är det bara att kliva ut på den generöst tilltagna takbaren.

– Det finns lägenheter med hotelliknande tjänster, men inget som det här, med tillgång till hela Scandic Continentals utbud. Det är något helt unikt i Sverige, säger Jens Lackmann, vd på Strabag.

Stockholm Continental, den 16 våningar höga byggnaden som inrymmer både hotellet och bostäderna, är ritad av de danska världsarkitekterna 3XN. Arkitekturen ger de exklusiva lägenheterna både en egen takterrass och en spektakulär utsikt över Stockholm och Riddarfjärden. Närheten till kommunikationer, shopping och kulturliv, gör också boendet extra attraktivt för de som ofta är på resande fot inom och utanför Sverige och som vill ha ett hotells alla bekvämligheter, men i ett eget, privat boende.

– Boendet ska vara en plats där du vill vara och trivs. Med lägenhet på Continental Living kan du kombinera möjligheten att dra dig tillbaka i ditt egna hem samtidigt som du bor direkt ovanpå Sveriges mesta kommunikationsnav i Stockholms absoluta city, säger Ann Wiberg, affärsområdeschef på Jernhusen.

Continental Living är ett samarbete mellan Strabag och Jernhusen.

Andreas Martin-Löf Arkitekter svarar för interiören i lägenheterna.
Inflyttning är beräknad till våren 2016.

Läs mer på: http://continental-living.se

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...