Ramirent utsett till Karriärföretag för fjärde året i rad

av Admin

För fjärde året i rad har Ramirent utsetts till en av Sveriges främsta arbetsgivare, av organisationen Karriärföretagen.

– Inom byggbranschen är det stor konkurrens om de bästa medarbetarna och vi behöver hela tiden attrahera nya talanger – inte minst fler kvinnor – för att täcka upp behovet inom branschen. Därför känns den här utmärkelsen extra viktig, och jag hoppas att den ska bidra till att fler får upp ögonen för vilken spännande framtidsbransch vi jobbar i, säger Anna Klebe, HR-chef på Ramirent.

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för nyexaminerade studenter och unga arbetstagare som har jobbat i några år. Bland cirka 1000 utvalda företag, statliga verk, myndigheter och kommuner, har en jury slutligen utsett 175 företag som på olika sätt utmärkt sig i sitt employer brandingarbete och som får kalla sig Karriärföretag 2023. För fjärde året i rad har alltså Ramirent kvalat in på den listan.

På Ramirent jobbar man för att skapa positiva upplevelser genom hela medarbetarresan. Man gör det bland annat genom att utveckla ledarskapet, för att bygga trygga medarbetare som känner glädje över att gå till jobbet och genom att systematiskt arbeta med medarbetarutveckling i stort. Att dessutom välkomna alla oavsett ålder, kön eller bakgrund är en självklarhet inom Ramirent.

– Vi arbetar hela tiden med att utveckla vårt arbetsgivarvarumärke och med att skapa karriärvägar för den som vill utvecklas och gå vidare inom företaget. Vi vill även ligga i framkant inom hållbarhetsområdet, och att vi är med och påverkar hela byggbranschen i en positiv riktning, är något många av oss på Ramirent känner en stor stolthet kring och som jag är övertygad om bidrar till att göra oss till en attraktiv arbetsplats, säger Anna Klebe.

För att se alla Karriärföretag 2023, besök https://karriarforetagen.se/

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...