Oväntade ytor för förvaring

av Admin

Hur mycket förvaring du än har, så räcker den ändå inte till. Känner du igen den känslan? Se dig omkring i hemmet. Visst finns det ytor som inte verkar gå att använda till något vettigt? Med Elfas flexibla hyllsystem och smarta förvaringslösningar kan fler utrymmen komma till nytta.

Med hjälp av våra flexibla hyllor och lite klurighet kommer du långt. Knepet är att dra nytta av dina oanvända ytor. Vrån under trappan, väggen vid snedtaket och hörnet i vardagsrummet kan enkelt förvandlas till värdefulla förvaringsutrymmen. Tack vare hyllplan i olika bredd och djup kan din hylla också få flera funktioner.

Utrymmen under trappor eller snedtak är typiskt knepiga. Men genom att kombinera väggskenor i olika längd och hyllplan i olika bredd, kan du använda ytan till smart förvaring.

Smal väggremsa ovanför en dörr eller ett rör i vägen? Eftersom du kan såga i både väggskenorna och hyllplanen, kan du enkelt kapa och anpassa dem till nästan vilket utrymme som helst.

Behöver du hjälp med att rita din nya förvaring?
Det kan vara svårt att komma igång med planeringen, men det finns planeringshjälp att få. Elfa erbjuder ett kostnadsfritt möte med en planeringsexpert. Du får personlig hjälp med att planera måttanpassade förvaringslösningar, oavsett om det är sovrum, hall, klädkammare, garage eller tvättstuga du behöver hjälp med. Planeringsmötet sker online och du kan se planeringsexpertens skärm under tiden ni pratar i telefon. Du får den färdiga ritningen via e-post och kan antingen välja att köpa direkt från Elfa eller ta med ritningen till valfri Elfa-återförsäljare. Det finns även möjlighet att välja hemleverans eller avhämtning i butik.

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...