Otto Martler ny vd på Derome Hus

av Admin

Med fokus på att fortsatt utveckla nyckelfärdiga bostäder och attraktiva kunderbjudanden tog Otto Martler den 1 januari över rollen som vd för Derome Hus.

Otto Martler, ny vd på Derome Hus, tar över efter Peter Mossbrant

Otto Martler har arbetat på Derome Hus sedan 2016 och efterträder nu Peter Mossbrant som i sin tur går vidare till rollen som vice vd för Derome AB. I sin nya tjänst tilldelas Martler det yttersta strategiska ansvaret för att utveckla verksamheten inom Derome Hus, som består av Derome Bostad och Varbergshus.

– Jag har fantastiska medarbetare med stort engagemang och driv vid min sida vilket jag värdesätter högt. Tillsammans med dem ser jag fram emot att skapa nya bostäder och fortsätta resan mot ett klimatneutralt byggande, säger Otto Martler, vars karriär sedan tidigare också omfattar lagarbete på hög nivå med fyra allsvenska fotbollssäsonger i bagaget.

Utveckla kunderbjudandet

Framåt väntar en utmanande tid med en inbromsande bostadsmarknad, något Otto Martler väljer att se som en utmaning.

– Vi möter en tuffare marknad, men jag väljer att se det som en utvecklingsmöjlighet. Läget i branschen kommer att pusha vårt arbete med att utveckla vårt bostads- och kunderbjudande ännu längre.

En trygg efterträdare

Derome Hus utvecklar mark till nya stadsdelar och bostadsområden där de strävar efter att skapa variation och kan erbjuda hus och flerbostadshus i hyres-, bostads- och äganderättsform. Allt med fokus på hållbart byggande. Peter Mossbrant har arbetat inom koncernen under stora delar av sin karriär och har sedan 2006 drivit Derome Hus. Nu ser han valet av efterträdare som självklart.

– Otto är en ytterst kompetent person som känner organisationen och vår kultur väl. Det är ett val av vd som både jag och mina kollegor på Derome Hus känner oss väldigt trygga i.

 

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...