Mäklarstjärnor blir Senior Partner hos Bjurfors Skåne

av Admin

Tack vare ett nytt Senior Partner-program hos Bjurfors Skåne tar nu åtta skickliga mäklare ett stort steg upp i karriären.
– Jag är glad och stolt över att vi kan premiera de här framgångsrika mäklarna och ge dem möjlighet att utvecklas ytterligare, säger Mattias Larsson, vd på Bjurfors Skåne.

Nya Senior Partners på Bjurfors Skåne. Från vänster: Simon Wall Sanktnovius, Malin Ekvall Jangvert, Kristoffer Cedergren, Magnus Nilsson, Thierry Asso, P-O Renvalder, Filip Ericsson och Markus Hedhill.

Sedan ett antal år tillbaka kan Bjurfors erbjuda resultatrika mäklare att driva egna bolag i partnerskap med Bjurfors. Nu växlar Bjurfors Skåne upp och erbjuder ytterligare ett steg inom sitt partnerprogram – som Senior Partner.
För att komma i fråga för den eftersträvansvärda rollen krävs det att du inte bara är en driven mäklare som brinner för att leverera högsta kvalitet, utan att du också håller samma höga nivå över tid. Det handlar alltså om att vara noggrann, professionell och konsekvent i att hjälpa sina kunder till bästa möjliga bostadsaffärer.

Noll kronor in, noll kronor ut
Att vara Senior Partner på Bjurfors Skåne ger mäklare extra gynnsamma förutsättningar för fortsatt utveckling inom yrket. Goda villkor och tillfälle att anställa egen personal under sig skapar nya möjligheter.
– Vi vill ge våra Senior Partners utsikt att utvecklas med goda villkor i ryggen. Det är så nära ett franchisekoncept man kan komma, men med väldigt låg tröskel. Det är noll kronor in och noll kronor ut, säger Mattias Larsson.

Attraktiv karriärväg
Att kunna anställa egen personal och därigenom ta ansvar för en kollegas utveckling och mognad inom yrket ger en ytterligare dimension till yrkesrollen. Jämte goda villkor är det en attraktiv karriärväg för drivna mäklare i branschen att aspirera till.
– Kanske känner du att det är dags att ta ett steg upp. Hos oss finns den möjligheten, säger Mattias Larsson.

Senior Partner, Bjurfors Skåne:

Filip Ericsson, Bjurfors Malmö Väster
Kristoffer Cedergren
, Bjurfors Lund Centrum
Magnus Nilsson
, Bjurfors Lomma
Malin Ekvall Jangvert
, Bjurfors Malmö City
Markus Hedhi
ll, Bjurfors Lund Centrum
P-O Renvalder
, Bjurfors Bjärred
Simon Wall Sanktnovius
, Bjurfors Lund Centrum
Thierry Asso
, Bjurfors Malmö City

FLER ARTIKLAR ATT LÄSA...